Fotokurs i Vadstena

Onsdagen den 15 oktober startar en kurs i grundläggande fotokunskap i Vadstena.  Vanligtvis hålls kursen i Linköping så ta chansen att gå kursen nu om du bor i, eller i närheten av, Vadstena.

Här följer en beskrivning av kursen:

Är du en av de många som har en digital systemkamera men inte riktig vet hur du ska hantera den? Då har du mycket att vinna på att gå denna kurs där du lär dig att utnyttja din kamerans fulla kapacitet.

I denna grundkurs får du lära dig hur du utnyttjar de viktigaste funktionerna i din systemkamera. Dessutom går vi igenom grundläggande bildkomposition samt en hel del fotografiska knep att använda i olika fotosituationer.

Grundkursen innehåller 10-14 lektionstimmar som fördelas över 3-6 veckor.  Vi träffas för praktisk och teoretisk genomgång samt fördelning av övningsuppgifter som genomförs mellan lektionstillfällen med tillgång till stöd från lärare. Efter kursen kommer du att ha en god kunskap om hur du anpassar exponeringstid, bländaröppning och ISO efter rådande ljusförhållanden. Dina foton kommer att utvecklas oerhört under denna intensiva period.

Kursen ges några gånger per år i Linköping. Om det finns önskemål om kurs i närliggande stad går även det att ordna. Kursen kan även anordnas som intensivkurs under exempelvis en helg.

Kursen bygger på en blandning av teoretiska genomgångar och praktiska övningar för att du snabbt ska lära dig att hantera din kameras viktigaste funktioner. Kursen ger även grundläggande kunskaper om objektiv och andra tillbehör som kan utveckla ditt fotograferande.

Bländare
Eponeringstid
ISO
Vitbalans
Seriebildtagning
Grundläggande objektivkunskap
Bildkomposition

Efter kursen har du en helt ny förståelse för hur fotografier byggs upp och du har då förmågan att ta foton precis så som du vill ha dem.

Plats: Backegatan 42, VADSTENA
Pris: 1 700 kr
Betalning uppdelat på tre månader: 566 kr/månad + avi. avg.

Anmäl dig till:
fredrik@fotokliniken.se
070/99 23 000