Vill du ha en egen hemsida?

Bilder är otroligt effektiva när det gäller att förmedla information. Det krävs mycket tanke bakom bilder och layout av en hemsida för att fånga någons uppmärksamhet. Foto och kommunikation är våra expertområden och det är med denna utgångspunkt vi arbetar för att skapa den rätta känslan på din hemsida. Denna ovanliga blandkompetens ger dig som kund hos Fotokliniken stora fördelar.

IMG_5133.JPGAtt vi dessutom håller lägre priser än de flesta andra skadar ju inte heller!

Grundpris: 17 000 kr exkl. moms. (21 250 kr inkl. moms)

I grundpriset ingår allt du behöver för att snabbt ha en hemsida där du når dina kunder:

  • en hemsida med upp till 20 undersidor.
  • hjälp att hitta ett domännamn till din sida om du inte redan har ett.
  • webbhotell 1 år.
  • design av hemsidan
  • upp till 10 mailadresser
  • uppstart av hemsidan på webbhotell.

Vi önskar och rekommenderar att du låter oss fota de bilder du ska använda på din hemsida. Därför erbjuder vi alla våra hemsideskunder en kraftig rabatt på fotografering under de första 6 månaderna som kund. En vanlig fotografering för att få ihop bilder till en hemsida tar ca 4 timmar och för det betalar du som hemsideskund enbart 4 000 kr (Normalpris 8 000 kr). I det ingår som vanligt all efterbehandling.

Läs mer om varför bra bilder är viktigt  och lär dig hur du tar dem här!

Finns det önskemål om speciella funktioner, t ex webbshop, på hemsidan så kan kostnader för detta tillkomma i vissa fall. Även specialfunktioner erbjuds till riktigt bra priser!

Hemsidan byggs med verktyget WordPress!

coffee02Ett exempel på en hemsida vi byggt är RosterietVadstena.se. Den är ett bra exempel på hur din hemsida skulle kunna se ut.
Totalpriset för en liknande sida (inklusive fotografering) är enbart 16 000 kr exkl. moms. Rosteriet Vadstena har i efterhand även lagt till en webbshop vilket vi erbjuder till en fantastiskt låg kostnad.

Nu är det möjligt för vem som helst att ha en egen webbshop med säkra kortbetalningar. För en kostnad på 9 700 kr exkl. moms erhåller du en fullt fungerande webbshop. Du kan sedan själv lätt lägga upp de produkter du önskar sälja. Företaget som tillhandahåller kortbetalning tar sedan en liten procent på varje genomfört köp. Till oss betalar du endast 199 kr/månad. Det gör det möjligt att göra din webbutik lönsam även med en mycket låg omsättning.